ŞANLIURFA / HARRAN - Harran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

12. Sınıf öğrencilerimizi okul müdürümüz,müdür yardımcımız,psikolojik danışmanı ve sınıf rehber öğretmenleri ile Şanlıurfa Harran Üniversitesi ve Göbeklitepe gezisi düzenleyerek motive olmalarını sağladık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm resmi ve özel okullarda eş zamanlı Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.Tatbikat okulumuzda saat 11.30'da sirenlerin çalmasıyla başladı.Tüm öğrencilerin katıldığı gerçeği aratmayan tatbikat okul idaremiz ve öğretmenlerimiz koordinasyonunda gerçekleşti.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz.

Şbt

Harran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri bölümü öğrencilerimizi "Harran Kızlarımız ile Kalkınıyor" AB ERASMUS projesi kapsamında Avusturya'ya uğurladık.