ŞANLIURFA / HARRAN - Harran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda yardımlaşma ve dayanışma kapsamında maddi durumu kötü olan ailelere yardım kolisi hazırlanmıştır.

Nis

Okulumuzda BİGEP Kapsamında yapılan denemelerde başarı gösteren öğrencilerimize Sayın Müdürümüz Bekir ARSLAN hediyelerini takdim etti.

Nis

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) Kapsamında Okul Müdürümüz Bekir ARSLAN başkanlığında öğretmenlerimizle toplantı yapıldı.

Mrt

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak, toprağı sıksan şüheda. Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. 18 Mart Şehitlerimizi anma ve Çanakkale Zaferi.

TANITIM SUNUMU

Mrt

Bigep kapsamında geziyorum keşfediyorum öğreniyorum. (Harran Üniversitesi)

Mrt

Bigep kapsamında 12. sınıflara Harran Üniversitesi gezisi yapıldı.

Mrt

Şanlıurfa İl Müftüsü Sayın Abdülhamit TURGUT, okulumuzda öğrencilerimize verdiği seminerden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Sayın Müdürümüz Bekir ARSLAN münazara yarışmasında birinci gelen öğrencilerimize ödüllerini takdim etti.

Şbt

Sayın Müdürümüz Bekir Arslan 12. Sınıf öğrencilerine kişisel gelişim hakkında bilgilendirme semineri yaptı.

Ock

YARIYIL TATİLİNDE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLERİZ.

YARIYIL KARNE HEYACANI

Ock

Sınıf temizliği konusunda birinci gelen ÇG 2 sınıfının hediyeleri Müdürümüz Bekir ARSLAN tarafından taktim edildi.

Ock

BU VATAN SİZLERE MİNNETTAR.

Ock

Canlarını ezanların susmaması, Bayrağın inmemesi için feda eden Kahraman şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu.